Meer info

1. Duvel on tour

 • a. Wie organiseert Duvel on Tour?

  Duvel on Tour wordt georganiseerd door Duvel Moortgat in samenwerking met Sportizon. Sportizon is een marketing - en eventbureau dat zich specialiseert in sport, jeugd en een actieve levensstijl.

2. Inschrijvingen

 • a. Wie kan zich inschrijven?

  Iedereen die zin heeft in een ontspannende fietstocht! Zowel de pure recreant als de sportievere wielerfanaat kan zijn hart ophalen op Duvel on Tour.

 • b. Wat kost de inschrijving?

  Voor de Duvel Mini en Bollekesroute betaal je €12. Voor de Duvel Classic en Duvel Tripel Hop betaal je €15.

 • c. Wat krijg ik voor het inschrijvingsgeld?

  Een prachtig bewegwijzerd parcours dat doorheen Klein-Brabant, Antwerpen en/of Oost-Vlaanderen kronkelt. Iedere deelnemer krijgt bovendien een jeton waarmee een Duvel of andere drank mee genuttigd kan worden. Er worden een aantal kwalitatieve bevoorradingspunten voorzien voor de Duvel Classic en de Duvel Tripel Hop. Wie op voorhand online inschrijft krijgt een uniek Duvel on Tour-gadget!

 • d. Waarom zou ik me op voorhand moeten inschrijven?

  Enkel wie zich op voorhand inschrijft, krijgt een bijzonder Duvel gadget.

3. Praktische informatie

 • a. Hoe lang is de fietstocht?

  Net als andere jaren zullen we 4 parcours hebben met elk een andere afstand. Fiets je liever op je gemak en geniet je daarna graag van een drankje? Dan kan je zeker en vast bij de Duvel Mini route of Bollekesroute terecht. Liever wat extra kilometers? De Duvel Classic en de Duvel Tripel Hop zijn de langere tochten om uit te kiezen! Bekijk ze hier.

 • b. Tussen welke uren kan ik vertrekken?

  Vertrekken kan vanaf 7u tot en met 14u. Om 18u30 sluit de aankomst bij beide brouwerijen. De deelnemers van de Duvel Classic kunnen starten tot en met 13u. De deelnemers aan de Duvel Triple Hop kunnen starten tot en met 11u30.

 • c. De hoeveelste editie is dit?

  In 2023 wordt de veertiende editie van Duvel on Tour georganiseerd.

 • d. Waar kan ik starten?

  Brouwerij Duvel - Breendonk-Dorp 58, 2879 Puurs

  Stadsbrouwerij De Koninck - Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen – Ingang via Haringrodestraat

 • e. Kan ik met mijn gratis jeton iets drinken en wat kan ik drinken?

  Je kan op beide startplaatsen je jeton inruilen voor een Duvel, een ander bier of non-alcoholische drank naar keuze.

 • f. Hoe kan ik op het event betalen?

  Wij zijn een cashless event, vergeet dus zeker je bankkaart niet of telefoon. Je zal met bankcontact of payconic kunnen betalen.

4. Animatie

 • a. Wat is er voorzien van animatie?

  Je kan op ons terras genieten van een heerlijke verfrissing en muziek van onze live-band / DJ. Voor de kleinste is er kindergrime voorzien, maar de ouders zijn uiteraard ook welkom om zich uit te leven.

5. Win een jaar gratis Duvel

 • a. Wat houdt de wedstrijd in?

  Elke deelnemer krijgt een stempelkaart mee op de tocht. Bij elke controlepost dient de deelnemer deze kaart te laten stempelen. Op het einde van de tocht worden alle kaarten verzameld en worden er vier winnaars uit geloot. Deze winnaars krijgen één jaar lang gratis Duvel. Dat zijn maar liefst 365 Duvels!

6. Goede doel

7. Veiligheid en signalisatie

 • a. Hoe gebeurt de signalisatie van de tocht?

  Elke route zal gesignaliseerd worden met gekleurde pijlen. Op splitsing punten zal via plakkaten duidelijk worden aangeduid welke richting je moet volgen.

 • b. Is er EHBO voorzien?

  Er is een EHBO-post op de startplaats voorzien die duidelijk wordt aangegeven.

 • c. Is er een hulppost voorzien voor fietsproblemen?

  Op beide startplaatsen voorzien we een tentje waar je terecht kan om je fiets te laten herstellen. Op het parcours is er geen mobiele fietshulppost, maar op het noodnummer kan je altijd terecht en vragen om je op te halen.

 • d. Wat kan ik doen als ik iets tegenkom onderweg?

  Bij een valpartij en/of ongeluk met zware verwonderingen is het aangeraden om de ziekenwagen te bellen. Wie na een valpartij en/of ongeluk lichtere verwondingen heeft, kan bellen naar het noodnummer op de brochure. Iemand van de organisatie zal je komen ophalen. Dit kan ook bij fietspech die je tegenhoudt om verder te fietsen.

  Algemene noodnummers:
  Politie 101
  Brandweer, ambulance 112

8. Verzekering